О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Меморандум про співпрацю


#13 от 29.09.2021

підписали ректори закладів вищої освіти: НТУ «ХПІ», Донбаської державної машинобудівної академії, Донецького національного технічного університету, Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Сумського національного аграрного університету, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, eo Business Incubators. Зусилля учасників проекту, як визначено в Меморандумі, будуть спрямовані на розвиток стартап-проектів, молодих підприємств та підприємців для потреб вітчизняної економіки на всіх етапах проекту від розробки ідеї, планування до її комерціалізації на базі створеного в НТУ «ХПІ» Стартап-центру «SPARK».

Важливою подією програми «Ночі науки» стало урочисте підведення підсумків 1-ї преінкубаційної освітньої програми з інноваційного підприємництва Innovation & Entrepreneurship Bootcamp. Програма, яка спрямована на школярів, студентів та молодих вчених технічних вишів, реалізовувалася на базі стартап-центру «SPARK» НТУ «ХПІ» з грудня 2020 р. за підтримки Посольства США в Україні, НТУ «ХПІ», об’єднання молодих учених НТУ «ХПІ». В ній взяли участь 122 учнів і студентів з більш ніж 40 українських вищих навчальних закладів та шкіл. Учасники створили 20 проектів, прослухали 46 годин лекцій від українських та американських спеціалістів у сфері підприємницької діяльності з юридичних, економічних, фінансових питань розвитку стартапів та бізнесу, навичок для росту особистості тощо. Стартап-центр постійно надає інформаційну та консультаційну підтримку в конкурсах, грантах, програмах, допомогу в написанні заявок для участі в них.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет