О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Проект переможців


[Владислав Назаренко]
#13 от 29.09.2021

Переможцями зі спеціалізації «Інженерна графіка» стали Марина Морозова та Олександр Ленівенко (І-218.в). Вони навчаються на 4 курсі в одній групі на кафедрі «Геометричне моделювання та комп’ютерна графіка».

«Тема нашої роботи «Проектування інтер’єру студентського кафе», – розповідає Марина. – Ми розробили та презентували у форматі 3д-проекту дизайн кафе з використанням різних методів комп’ютерної графіки та орієнтуючись на тенденції і темп життя сучасних студентів. Дуже цікаво було розробляти цей проект, який сподобався б не тільки нам самим, а й іншим студентам. Кафе, яке можна побудувати за нашим проектом, привабливе зовні, зручне, затишне. Наша команда урахувала санітарні норми і потреби відвідувачів.

Наш науковий керівник к. т. н., доцент Олена Сергіївна Сидоренко. Під час роботи над проектом вона давала нам не тільки практичні поради, а й підтримувала наші з Олександром творчі починання, за що ми їй дуже вдячні. Наша робота – результат спільних зусиль і наполегливої праці під її керівництвом!».

«Олена Сергіївна – дуже хороший керівник, ми постійно з нею були на зв’язку, обговорювали кожен крок, кожну нашу ідею, і, звичайно ж, навчилися правильно презентувати нашу роботу, – зазначає Олександр. – Через умови пандемії захист наукових робіт проходив в онлайн-форматі – це був новий, незвичний для нас досвід. Ми також вдячні нашій кафедрі та університету, які змогли організувати і провести конкурс в таких нелегких умовах. Звісно хвилювалися, адже ніхто з нас раніше не брав участі в заходах подібного масштабу, а крім розробки, проект потрібно було презентувати та ще й захистити. Також цікаво було спостерігати за іншими учасниками та їх проектами.

Зараз ми займаємося дипломною роботою. Однак у майбутньому хотілося б продовжити роботу над проектом, якщо випаде така можливість».

Розмовляв Владислав Назаренко.

На знімку: Олександр Ленівенко, доцент О.С. Сидоренко та Марина Морозова.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет