О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Команда НТУ «ХПІ» – переможець XVI літньої Універсіади України з легкої атлетики у своїй категорії закладів вищої освіти!


[Марія Долгарєва]
#11 от 27.08.2021

Команда НТУ «ХПІ» – переможець XVI літньої Універсіади України з легкої атлетики у своїй категорії закладів вищої освіти!

В Івано-Франківську у складі збірної виступали Сніжана Демідова (СГТ-119) – 2 місце у стрибках з жердиною; Ірина Рофе-Бекетова – 2 місце у забігу на 100м з бар’єрами; Руслан Касьянов (СГТ-119с) – 3 місце у стрибках у довжину та в естафеті 4х400м; Віолетта Никоненко (СГТ-118а) – 3 місце у стрибках з жердиною; Любов Север’янова (СГТ-120с) – 3 місце у забігу на 3000м з перешкодами; Володимир Следюк, Кирило Белашев (СГТ-120с), Михайло Журбін (СГТ-118б), які здобули бронзові нагороди в естафеті 4х400м.

На командному чемпіонаті України з легкоатлетичних багатоборств (Луцьк) Ірина Рофе-Бекетова (ХТ-Н119к) здобула бронзову медаль.

Серед кращих були харківські політехніки і на чемпіонаті України серед молоді (м. Бахмут). Любов Север’янова фінішувала першою на дистанції 3000м з перешкодами, а Тетяна Білик (СГТ-119с) стала другою у забігу на 400м з бар’єрами.

Команда НТУ «ХПІ» – чемпіон XVI літньої Універсіади України з плавання

у своїй категорії закладів вищої освіти! У місті Кам’янське, де проходили змагання, Даяна Радченко (КІТ-419в) показала третій результат у запливах на 50, 100 та 200м.

Боротьба вільна

На чемпіонаті Європи, який відбувся у Варшаві (Польща) Каміль Керімов (СГТ-118с) здобув бронзову медаль та виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Боротьба самбо

На чемпіонаті Європи (Кіпр) Мирослава Савченко (СГТ-118б) та Кирило Солоха (КІТ-520б) замкнули «трійку» найсильніших спортсменів цих престижних змагань, посівши 3 місце.

Силові єдиноборства

Олександр Кічерман (СГТ-119) став переможцем чемпіонату України з карате, який відбувся у Києві. На цих змаганнях він також виконав норматив майстра спорту України. На турнірі «Кубок України за версією карате SKIF» (Харків) 1 місце посіла Анастасія Бойко (КН-118).

Скелелазіння

На чемпіонаті України серед студентів на природному рельєфі (с. Чикалівка, Полтавська область) Ольга Душкіна (ХТ-418а) виборола золоту медаль у змаганні на швидкість та бронзову у багатоборстві.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет