О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Яскравих успіхів, щастя та наснаги!


#11 от 27.08.2021

18 липня свій ювілей відзначила заступник директора науково-технічної бібліотеки Т.Л. Палєй. Тетяна Леонідівна – працьовита, енергійна та доброзичлива людина, яка успішно працювала на посадах бібліотекаря, завідувача сектора, завідувача відділу, а зараз обіймає посаду заступника директора.

«Добро пожаловать в научно-техническую библиотеку» або «Ласкаво просимо до науково-технічної бібліотеки». Так, зазвичай, Тетяна Леонідівна гостинно зустрічає відвідувачів: школярів, студентів, науковців. Для неї найважливішим пріоритетом у роботі є організація якісного обслуговування читачів. Вона, як ніхто інший, знає бібліотеку та може відповісти на будь-які питання відвідувачів. Адже, прийшовши в 1989 році на роботу в бібліотеку Політеху, вже 27 років сумлінно працює на благо університету.

Тетяну Леонідівну добре знають та поважають не лише в рідному НТУ «ХПІ», а й поза його межами. Це завдяки її відкритості, ввічливості та бажанню співпрацювати та разом робити справу на найкращому рівні. Її досягнення були відзначенні Подяками ректора НТУ «ХПІ» та Міністерства освіти і науки України, Почесними грамотами Міністерства освіти і науки України та Профспілкового комітету ППО НТУ «ХПІ».

Колектив бібліотеки від щирого серця вітає Вас, Тетяно Леонідівно, з ювілеєм! Зичить міцного здоров’я, невичерпного натхнення, яскравих успіхів, щастя та наснаги! Многая лєта!

Бажань на світі є багато,

І побажати можна все,

Та тільки щастя ми бажаєм!

А буде щастя – буде все!!!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет