О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

І спорт, і наука!


[Марина Абрамчук]
#10 от 17.06.2021

29 травня у СОТ «Політехнік», що розташувався на мальовничих берегах Сіверського Дінця у Фугуровці, пройшло спортивно-наукове свято, присвячене Дню захисту дітей.

Молоді вчені НТУ «ХПІ» на STEM майданчику демонстрували цікаві досліди та проводили дивовижні експерименти, за якими із захопленням спостерігали і малеча, і дорослі. Хімія, фізика, електроніка викликали найбільше зацікавлення у старших школярів, а найменшим сподобалося спостерігати за виготовленням шоколадних цукерок.

У цей день провели також масштабний II Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед школярів середніх і старших класів. У змаганні взяли участь 100 хлопців та дівчаток з дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних клубів регіону: СК «Політехнік», СК «Колізей», ДЮСШ «Комунар», КДЮСШ №6, ДЮСШ №7, ФОК «Мобіль», СК «Ритм», СК «RDX». Учасників привітали проректор НТУ «ХПІ» Магомедємін Гасанов, директор ТОВ «Харків Хімпром» Олександр Тимофєєв, заступник голови селищної ради Малинівки Євген Чудний, директор СОТ «Політехнік» Андрій Євтіфієв та студентська профспілка НТУ «ХПІ».

Юних борців розподілили за віком і ваговими категоріями на 4 команди, і в запеклому протистоянні кращими виявилися «Акули», на другому місці опинилися «Ведмеді», третє – у «Левів», а четверте – в «Орлів».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет