О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

СОТ «Політехнік» готовий!


#10 от 17.06.2021

22 травня активісти студентської профспілки й 50 першокурсників відвідали спортивно-оздоровчий табір «Політехнік» у Фігуровці. Мета їх візиту не розваги, а підготовка табору до нового прийому відпочиваючих.

Роботи багато, і жоден учасник трудового десанту не залишився без діла. Дівчата підмітали територію та прибирали на тенісних кортах і спортивних майданчиках, хлопці копали траншею та прокладали кабель від сцени в двох напрямках: до баскетбольного майданчика та до входу, а всі разом чистили їдальню від гілок та листя. Студенти допомагали будівельникам, які демонтували лавки біля сцени, прибирали каміння і розчищали територію, аби облаштувати нові лавочки.

Після активної праці не забули і про корисний та цікавий відпочинок, який розпочався зі смачного обіду та квесту, підготовленого більш досвідченими активістами профкому. Це допомогло студентам першого та другого курсів краще зорієнтуватися в таборі. А після квесту кожен зміг провести час у прогулянці та за спортивними іграми – волейбол, баскетбол, шашки.

Особливо запам’яталася екскурсія від проректора М.І. Гасанова територією «Політехніка». Він показав будиночки і котеджі. Студенти могли задавати різні питання про роботу табору. Найбільше їх цікавили такі: як приєднатися до команди профкому та де можна купити путівки до СОТ «Політехнік».

Профспілкова організація дякує студентам за допомогу і нагадує, що кожен із них отримає додаткові бали до стипендіального рейтингу.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет