О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Не розлучаюся з Політехом!


#10 от 17.06.2021

Навіть це фото відбиває артистизм Каті Земцової, давно відомої читачам «Політехніка», як одна з провідних солісток колективу «Мій проект» Палацу студентів. А в її житті щойно успішно завершено ще один проект – дипломний, магістерський. Дівчина підготувала і відмінно захистила наукову роботу «Дослідження режиму динамічного гальмування багатодвигунних асинхронних електроприводів». Попереду вступ до аспірантури.

«Атмосфера кафедри «Автоматизовані електродинамічні системи» захоплює науковою творчістю, широкими можливостями, які відкриваються перед нами, студентами. Ті, хто дійсно хоче вчитися, отримують тут реальні знання, які потрібні для роботи в багатьох галузях, таких як розробка, дослідження, виробництво, монтаж, налагодження і експлуатація електромеханічних систем автоматизації та електропривода, мехатронних і роботехнічних систем у всіх галузях промисловості, житлово-комунальному господарстві, будівництві, електро- і автотранспорті, аграрному секторі та інших. Приклад наших викладачів, які з любов’ю віддають ці знання студентам, надихнув мене, хотіла б у майбутньому викладати. Якоюсь мірою цей нахил вже випробовую в «Моєму проекті», де я допомагаю нашому керівникові Андрію Апаріну, займаючись із новачками. Ці два види творчості – наукова і художня – не лише не заважають одна одній, навпаки, вони мене розвивають, заряджають енергією. Всі ці можливості я знайшла в нашому університеті, ще й тому не поспішаю з ним розлучатися!»

Бажаємо нашим магістрам здійснення всіх намірів і мрій!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет