О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Міцного здоров’я та творчого натхнення!


#10 от 17.06.2021

27 травня відзначив своє 70-річчя доктор технічних наук, професор кафедри «Теоретичні основи електротехніки» А.М. Борисенко.

Плідна діяльність Анатолія Миколайовича в НТУ «ХПІ» розпочалася у 1975 р. і пов’язана із кафедрою ТОЕ. Спочатку праця в науково-дослідному відділі кафедри, потім успішний захист кандидатської дисертації, викладацька робота та методична зі студентами електротехнічних спеціальностей, наукова робота на посаді заступника декана факультету «Автоматика та приладобудування», захист докторської дисертації.

Анатолій Миколайович – досвідчений спеціаліст у галузі розробки та проектування електротехнічних систем для діагностування та автоматичного керування дизельними установками. Багато років співпрацював із науково-дослідним сектором ДП «Завод ім. В.О. Малишева» та є лідером кафедри та інституту у справі науково-технічного провадження та отримання патентів.

Викладацька майстерність професора А.М. Борисенка розкрилася у викладанні однієї із найскладніших дисциплін лекційного блоку кафедри ТОЕ – теорії електромагнітного поля. Він завжди приходить на допомогу студентам та молодим викладачам у роз’ясненні теоретичних викладок та складних завдань лекційних дисциплін кафедри.

Крім своїх професійних якостей, Анатолій Миколайович – дуже щедра, сердечна та добра людина. Він люблячий чоловік, батько, дідусь.

Шановний Анатолію Миколайовичу, вітаємо Вас зі святом і бажаємо міцного здоров’я, щастя, творчого натхнення і довголіття. Нам пощастило працювати поруч із Вами!

З повагою, колектив кафедри «Теоретичні основи електротехніки».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет