О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

НАТО – Україна: новий випуск


[Богдан Стисло]
#9 от 28.05.2021

11 і 12 травня у Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбувся випуск слухачів курсу «Комунікаційні та інформаційні технології». 57 колишніх військовослужбовців пройшли перепідготовку за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія» в Міжгалузевому інституті післядипломної освіти НТУ «ХПІ» й отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації та сертифікати міжнародного зразка.

Цей освітній проект реалізується в рамках програми НАТО – Україна, в якій наш університет бере участь з 2009 року. Його мета – перепідготовка та соціальна адаптація колишніх військовослужбовців, які звільнені в запас або відставку. Програма надає можливість пройти підготовку за такими напрямами як менеджмент, маркетинг, англійська мова, економіка малих підприємств, радіоелектроніка, дизайн, інформаційні технології, охорона, навігація маломірних суден та ін. Понад 1900 осіб уже скористалися цією нагодою й пройшли перепідготовку та отримали допомогу в працевлаштуванні.

Богдан Стисло, в. о. директора Міжгалузевого інституту післядипломної освіти НТУ «ХПІ».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет