О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Перший Фестиваль інтелектуального креативу


#9 от 28.05.2021

відбувся в НТУ «ХПІ» наприкінці квітня. Його організаторами стали кафедра менеджменту інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин, стартап-центр «Spark» НТУ «ХПІ» та студентська профспілка. Фестиваль об’єднав 140 учасників, серед яких школярі, студенти й молоді вчені з семи областей України.

На розгляд журі онлайн подавалися роботи, присвячені проблемам інтелектуальної власності. Це були фото, відео, презентації, вірші, картини, інноваційні проекти та інші матеріали. Учасники фестивалю обговорювали актуальні питання, представляли своє бачення теми та на швидкість відповідали на запитання вікторини.

За підсумками фестивалю комісія визначила кращі роботи та нагородила переможців дипломами і подарунками від організаторів та партнерів заходу. Кожен учасник отримав сертифікат першого «Фестивалю інтелектуального креативу».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет