О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Студенти-переможці


#9 от 28.05.2021

Сфотографуватися поряд з ректором – велика вдача для кожного студента! Такий знімок на пам’ять про роки навчання в університеті обов’язково займе почесне місце у фотоархіві випускника. Студенти НТУ «ХПІ» постійно знаходяться у полі зору ректорату і викладачів. І це стосується не тільки щоденного навчального процесу, а і його гідних результатів – успіхів наших студентів у Всеукраїнських олімпіадах та наукових конкурсах, присудження їм іменних стипендій найвищого рівня. Кожного року на честь Міжнародного дня студентів політехніків поздоровляє ректор Євген Сокол. Він вручає кращим із них дипломи переможців олімпіад та конкурсів, свідоцтва про успіхи у науці, спорті, художній самодіяльності і т. д.

Цього навчального року серед нагороджених була і стипендіат Президента України, студентка 3 курсу кафедри комп’ютерної математики та аналізу даних Анастасія Бойко (КН-118). Настя – спортсменка зі світовим ім’ям! Вона член Національної команди України з карате JKS, майстер спорту України міжнародного класу, володар ІІ дана з карате. У цієї прекрасної дівчини ще попереду нові успіхи і у спортивних змаганнях, і у наукових конкурсах.

На знімку  – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Валерій Яровий. Він радіє своєму успіху, пишається рідним університетом!

Про нього та про інших призерів Всеукраїнського та регіонального конкурсів студентських наукових робіт читайте на 2 стор. випуску.

Фото Валерія Таємницького та Ігоря Гаєвого.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет