О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

День відкритих дверей


#4-5 от 15.03.2021

28 лютого в нашому університеті відбувся День відкритих дверей. Цього разу місцем онлайн трансляції став стартап-центр SPARK НТУ «ХПІ», а прямі ефіри майбутні абітурієнти могли переглянути на сторінках соціальних мереж: Facebook, Instagram, Youtube. Протягом трьох годин представники Політеху розповідали усім охочим про потенціал університету, перспективи і переваги навчання. Ректор НТУ «ХПІ» професор Євген Сокол під час інтерв’ю відповів на актуальні для майбутніх студентів питання.

 – ХПІ тримає високу планку, ми маємо багато переваг серед освітніх закладів. Це і рейтинг QS World University Rankings, в якому ми посідаємо перше місце серед технічних вищих навчальних закладів України, і наявність Палацу студентів, і Спорткомплексу, і військової кафедри. Ми відкрили Інноваційний кампус, діяльність якого направлена на підготовку фахівців для сфери IT. І такої програми немає ні в кого в Україні. Я хочу сказати: «Вступайте до ХПІ!». І ви будете впевнені, що вже почали будувати майбутню кар’єру. Ви досягнете вершин! – закликав ректор ХПІ Євген Сокол.

Представники приймальної комісії розповіли про особливості вступної кампанії 2021 року.

Глядачі отримали можливість познайомитися з директорами інститутів та деканами факультетів, отримати інформацію про напрямки підготовки в університеті. Адже Харківський політех – це поєднання традицій та інновацій, інформаційних технологій і прикладних досліджень, це міжнародні стажування для студентів, це розвиток стартап-руху, це можливість отримати бажану спеціальність і сміливо дивитися у майбутнє. Харківський політех – це великі можливості, які не слід втрачати!

Записи прямих ефірів можна подивитися на каналі НТУ «ХПІ» в Youtube.

За матеріалами прес-служби НТУ «ХПІ».

Фото Валерія Таємницького.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет