О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Магістр, фахівець, доктор філософії


[ Олена Тверитникова]
#4-5 от 15.03.2021

Кафедра «Інформаційно-вимірювальні технології та системи» готує фахівців широкого профілю зі створення, експлуатації сучасної лазерної та комп’ютеризованої інформаційно-вимірювальної техніки, випробувально-сертифікаційного обладнання для промисловості, медицини, оптичних мереж зв’язку, забезпечення роботи банківських і фінансових структур, митної служби тощо. За 60 років існування кафедри було підготовлено понад 4000 фахівців у галузі метрології та вимірювальної техніки, що працюють на різнопрофільних підприємствах у багатьох куточках світу. Освітня й практична підготовка наших студентів дає потужний фундамент для майбутнього. І це підтверджують випускники кафедри.

Ігорь Коржов закінчив нашу кафедру у 2015 р. з «червоним» дипломом і зараз працює у відділі прикладної метрології вимірювальних систем і процесів Державного підприємства «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». Його професійна діяльність пов’язана зі створенням, експертизою технічної документації, верифікацією, валідацією програмного забезпечення, реалізацією раундів перевірки професійного рівня в рамках діяльності провайдера. Ігор працював позаштатним експертом з акредитації провайдерів перевірки професійного рівня Національного агентства з акредитації України, членом підкомітету «Калібрування» ТК НААУ, брав участь у створенні і акредитації першого в Україні акредитованого провайдера перевірки професійного рівня, двічі був нагороджений грамотою за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток метрології і стандартизації.

Зв’язок Ігоря Коржова з рідною кафедрою всі ці роки не переривався. Він навчався в аспірантурі, викладаючи навчальні дисципліни, ділився досвідом роботи зі студентами. Під керівництвом д. т. н., професора Р. П. Мигущенка у 2019 р. достроково захистив дисертаційну роботу на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD).

Теоретичні знання та практичні навички, отримані під час навчання на кафедрі, стали маркером для формування успішної професійної діяльності та кар’єри Ігоря Коржова. Ми пишаємося своїми випускниками!

Професор Олена Тверитникова.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет