О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Буду першою у всьому!


[Олена Масалітіна, асистент кафедри «Ливарне виробництво»]
#4-5 от 15.03.2021

Буду першою у всьому!

Саме з таким девізом студентка кафедри «Ливарне виробництво» Анастасія Шейка (МІТ М219и) вчилася всі роки в НТУ «ХПІ». За своє наполегливе навчання вона була нагороджена іменною академічною стипендією Верховної Ради, а зараз, після закінчення університету, працює технологом на заводі АТ «Турбоатом».

Як керівник групи можу сказати, що з першого дня знайомства з Анастасією знала її як відповідальну, дисципліновану студентку. Протягом усього навчання вона виконувала обов’язки старости групи, мала активну життєву позицію та була лідером серед студентів-ливарників.

Анастасія брала участь в олімпіадах з історії України та опору матеріалів, у конференції з філософії. У 2019 році в складі команди посіла 3 місце у 2 турі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Обладнання та технології ливарного виробництва». Два роки поспіль брала участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузі знань «Металургія». Серед найкращих ця вродлива дівчина була й на конкурсі краси, отримавши титул другої віце-міс.

У грудні минулого року Анастасія на «відмінно» захистила дипломну роботу та отримала диплом із відзнакою.

«Я вдячна Політеху за всіх чудових людей, яких я зустріла, за неповторну атмосферу дружби, єдності, взаємодопомоги і просвітлення, за яскраве студентське життя, за неоціненний досвід, який я тут отримала. І, звичайно ж, за нескінченну масу знань і навичок, які подарували викладачі!», –говорить Анастасія.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет