О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Склали першу сесію успішно


#3 от 25.02.2021

На цьому знімку першокурсники групи КН-120 кафедри комп’ютерної математики і аналізу даних, спеціальність «Прикладна математика». Ми зустріли їх із доцентом Олегом Володимировичем Тоніцею перед парою «Дискретна математика» на факультеті комп’ютерних наук і програмної інженерії.

Ми встигли до початку занять поспілкуватися зі старостою групи Євгенією Соловінською. Вона розповіла, що в групі 2 дівчат та 21 хлопець, навчатися складно, але подобається, студенти дружні та веселі. Євгенія – активна дівчина і з радістю погодилася стати старостою, адже це чудова можливість допомагати іншим. Дівчата захоплюються танцями, хлопці грають на музичних інструментах, а ще й у шахи – на перервах. Першу сесію всі склали добре, ніхто не покинув навчання. Попереду у них нові знайомства – і з самим університетом, і з майбутньою професією.

Фото Ігоря Гаєвого.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет