О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Валерій Васильович Бурега


#3 от 25.02.2021

З глибоким сумом редакція готувала цю частину чергового випуску «Політехніка»… Занадто багато на цій шпальті імен наших товаришів, колег по тривалій спільній роботі, друзів, які пішли з життя. Велика сім’я політехніків провела їх в останню путь і назавжди збереже пам’ять про них у своїх серцях.

Валерій Васильович Бурега

27 січня 2021 р. помер Заслужений діяч освіти України, доктор соціологічних наук, професор, полковник у відставці Валерій Васильович Бурега.

Професор В. В. Бурега обіймав посаду завідувача кафедри соціології та політології з 2014 по 2020 рр. Як талановитий керівник, він самовіддано працював на благо кафедри, НТУ «ХПІ», України. Він був порядною, творчою людиною, вчителем для багатьох студентів, аспірантів, викладачів.

Пішла у вічність Людина з великої літери, талановита, яскрава, справжня. Світла пам’ять про Валерія Васильовича Бурегу вічно житиме у наших серцях. Висловлюємо свої щирі співчуття всім рідним і близьким померлого.

Колектив кафедри соціології та політології НТУ «ХПІ».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет