О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Диплом магістра з відзнакою


#3 от 25.02.2021

Єгор Костюченко отримав у грудні 2020-го. Зовсім недавно наша газета (№ 11–12 від 25.11.2020 р.) писала про нього – Кирпичовського стипендіата, студента інженерно-фізичного інституту (кафедра фізичного матеріалознавства для електроніки та геліоенергетики).

«Коли я тільки прийшов в ХПІ, був приємно вражений викладачами університету, вони ставляться до студентів з повагою, по можливості завжди йдуть назустріч, намагаються допомогти у важкий момент. Принаймні так було на моєму факультеті і кафедрі. Саме за це говорю «Дякую» університету та його викладацькому складу. З усіх викладачів, у яких мені доводилося вчитися, можу виділити декількох, які запам’яталися компетентними майстрами своєї справи – я маю на увазі рівень і якість викладання, досвід людини в сфері, яку він викладає, ставлення до учнів. Можу назвати, наприклад, Олександра Васильовича Кузьменка, кафедра права, предмет «правознавство»; Андрія Олексійовича Ларіна, кафедра українознавства, культурології та історії науки, предмет «історія науки і техніки»; Євгена Ігоровича Короля, кафедра промислової та біомедичної електроніки, предмет «аналогова схемотехніка»».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет