О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Назавжди в наших серцях


[Олександр Романовський]
#1-2 от 08.02.2021

З глибокою скорботою ми провели в останню путь нашого товариша і друга, доцента нашої кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами імені академіка І. А.Зязюна Анатолія Васильовича Долгарєва.

Анатолій Долгарєв передчасно пішов з життя 1 січня після тяжкої хвороби, з якою він мужньо боровся. Це гірка втрата для всіх його близьких, друзів та колег, тому що Анатолій Васильович був чудовою людиною, прекрасним педагогом та вченим, справжнім патріотом НТУ «ХПІ» та нашої Вітчизни! Політехніки пам’ятають його як очільника Палацу студентів у 70-і роки, він багато зробив для духовного розвитку і творчості студентів та викладачів.

Анатолій Васильович був людиною багатогранною, порядною, людиною широкої душі, високого інтелекту, мав таланти, у тому числі літературний і музичний.

Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким. Ми будемо пам’ятати Анатолія Васильовича завжди!

Усіх наших друзів просимо розділити нашу скорботу та пом’янути Анатолія Васильовича Долгарєва добрим словом та пам’яттю про нього!

Від імені друзів та колег

Олександр Романовський.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет