2019

#1-2 от 08.02.2021

Один одного знайшли в ХПІ

«Важко не звернути увагу на цих завжди усміхнених, енергійних чоловіка і жінку, що вранці поспішають алеями Політеху до улюбленої праці. Це випускники НТУ «ХПІ», а зараз його професори з вагомим науковим багажем, улюблені студентами Марина Віталіївна Ведь з кафедри загальної та неорганічної хімії та Микола Дмитрович Сахненко – завідувач кафедри фізичної хімії».

№2–3 від 14 лютого 2019.

Весняні екобукети

«Коли ми викидаємо старий одяг, то навіть не замислюємось, що з ним стане далі. Звісно, що старими ґудзиками теж не опікуємося. Хоча саме старі ґудзики, намистинки та бісер можуть отримати друге життя у чудових виробах».

№5 від 14 березня 2019.

Дело ее жизни – наш «Политехник»!

«4 апреля отмечает юбилей Светлана Петровна Землянская, редактор газеты «Политехник» НТУ «ХПИ», бессменный главный редактор газеты более 30 лет.

Когда Светлана Петровна пришла работать в ХПИ, многие сразу же обратили внимание на эту красивую, энергичную женщину, недавнюю выпускницу Харьковского государственного университета».

№7 от 26 марта 2019.

Парк науки і техніки «STEAMPARK» закладено!

«Сонячне дерево» – перший об’єкт парку – встановлено 26 квітня на головній площі нашого університету. Дерево накопичує протягом дня сонячну енергію, а увечері працює ще й як ліхтар, сяючи кольоровими вогнями».

№10 від 15 травня 2019.

Нашій Фігуровці 65 років!

«65 років тому Харківський політехнічний інститут заснував на березі Сіверського Дінця базу відпочинку, відому всім поколінням політехніків як табір у Фігуровці. Сьогодні це спортивно-оздоровчий центр «Політехнік».

№11–12 від 30 травня 2019.

Шановні наші читачі!

«Ви, напевно, звернули увагу, що в газеті змінився заголовок (логотип). Ми вирішили проекспериментувати, додавши до дизайну «Політехніка» щось нове, свіже, оригінальне. В цьому нам допоміг студент 4 курсу кафедри геометричного моделювання та комп’ютерної графіки Олександр Сидоренко».

№17 від 15 жовтня 2019.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет