О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

2018


#1-2 от 08.02.2021

Співпраця в сфері високих технологій

«16 січня в нашому університеті відбулося одразу кілька важливих та знакових подій. Це відкриття наукового навчально-виробничого Центру з 3D систем, який не має аналогів в Україні, та підписання договору про співпрацю в науково-технічній сфері між ТОВ «ДТЕК» і НТУ «ХПІ».

№1–2 від 25 січня 2018.

Інноваційний кампус створять у НТУ «ХПІ»

«Університетський простір, який розпочне працювати наприкінці 2018-го, об’єднає IT-навчання, школу підприємництва та коворкінг. За задумом ініціаторів – НТУ «ХПІ» та проекту UNIT.City – інноваційний кампус (innovations campus) повинен створити в Харкові оптимальні умови для того, щоб талановиті IT-фахівці, студенти, автори стартапів та підприємці мали повноцінний доступ до знань і ресурсів і розвивали свій бізнес в Україні».

№8 від 26 квітня 2018.

ICAMES – ІІ призове місце у першої команди з України

«Міжнародні культурні і академічні збори студентів інженерних спеціальностей (ICAMES) щороку проводяться Інженерним товариством Босфорського університету (Туреччина). Цього року конкурс ICAMES відбувся вже в 23-й раз, і вперше за його історію, після ретельного розгляду надісланих заявок, запрошення і грант для участі в ньому отримала команда з України. Це були Катерина Чуприна та Оксана Радецька і їх науковий керівник Вікторія Віталіївна Тараненкова, доцент кафедри технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей».

№11 від 14 червня 2018.

Харьковские политехники – победители Европейских студенческих игр 2018

«15–28 июля в городе Коимбра (Португалия) состоялись IV Европейские студенческие игры. Харьковские политехники завоевали на этом престижном турнире пять наград!

Наши бадминтонисты, студенты СГТ факультета Марина Ильинская и Владислава Лесная одержали победу в парных соревнованиях среди женщин и стали бронзовыми призерами в одиночной женской категории. Третье место в одиночных соревнованиях среди мужчин занял Александр Шмундяк. Ребята показали яркую игру и в очередной раз подтвердили свое мастерство».

М. Долгарева, №14 от 28 августа 2018.

Олімпійську срібну медаль, першу в історії українського бадмінтону, завоювала Анастасія Прозорова з НТУ «ХПІ»

«Студентка факультету соціально-гуманітарних технологій ХПІ Анастасія Прозорова стала срібним призером III юнацьких Олімпійських ігор – 2018, які відбулися в Буенос-Айресі (Аргентина). Турнір проходив з 6 по 18 жовтня, у змаганнях брали участь представники 206 країн».

№17 від 23 жовтня 2018.

«Вітаємо члена-кореспондента Національної академії наук України, ректора НТУ «ХПІ», професора Євгена Івановича Сокола з врученням нагороди – Державної премії України в галузі науки і техніки 2017 року.

Офіційна церемонія за участю президента Національної академії наук України Б. Є. Патона та Міністра освіти і науки України Л. М. Гриневич відбулася 20 листопада в конференц-залі Національної академії наук (НАН) України».

№19–20 від 11 грудня 2018.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет