Дякуємо за плідну працю!

#1-2 от 08.02.2021

Від профспілки студентів НТУ «ХПІ» щиро вітаю нашу газету «Політехнік» з 70-річчям! Дякуємо за багаторічну плідну працю, яку ви виконуєте з небаченим натхненням і завзятістю. Ми дуже цінуємо те, як ви підходите до своєї справи та працюєте, не покладаючи рук, чим дуже надихаєте усіх студентів нашого університету. Ми щиро вдячні вам за всі зусилля, які ви докладаєте задля розкриття талантів та потенціалу такої різносторонньої молоді нашого НТУ «ХПІ».

Бажаємо вам безмежної кількості ідей, завдяки втіленню яких ви зможете ще більше реалізувати нерозкритий потенціал студентів, та звичайно знаходити своєю роботою відгук у серці кожного студента! Ми зі своєї сторони будемо намагатись поповнювати список досягнень нашої альма-матер, які ви зможете геніально відтворити на сторінках газети «Політехнік».

Анастасія Тарабанова, голова профспілки студентів НТУ «ХПІ».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет