О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

З новим – ювілейним – навчальним роком, дорогі друзі!


#19 от 31.08.2005

1 вересня – щорічне свято, і завжди ми зустрічаємо його з радістю і хвилюванням. Та цього року воно ще знаменніше, адже розпочинаємо 120-й рік в історії нашого славетного вузу. Для майже 3 з половиною тисяч вчорашніх абітурієнтів він буде першим, для інших студентів – останнім чи черговим, але для всіх – дуже важливим та значущим.

Цього року Україна стала повноправним учасником Болонського процесу, який веде до інтеграції європейського освітнього простору. Наш університет – один з найстаріших у нашій державі, визнаний центр реформування вищої освіти – буде продовжувати цю наполегливу творчу працю, спрямовану на досягнення мобільності студентів і викладачів на світовому ринку праці. Сподіваюся, що сьогодні, на традиційній педнараді – зборах викладачів НТУ „ХПІ” – будуть затверджені подальші дії колективу в цьому та інших напрямках діяльності. І сьогодні ж спалахне Вогонь знань, який ознаменує початок 120-го навчального року Політеху.

Нехай святкова атмосфера, квіти та закличний дзвоник цього незабутнього дня будуть камертоном успіху, радості осягнення нових знань, професійного задоволення протягом всього навчального року!

Ректор Національного технічного університету „Харківський політехнічний інститут”, Заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України, доктор технічних наук, професор Л. Товажнянський.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет