О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Не забувається людина – головний творець історії університету


[Василь Россіхін]
#1-2 от 08.02.2021

Не забувається людина – головний творець історії університету

Дорогі друзі! Шановні співробітники газети «Політехнік»! Прийміть найщиріші вітання з ювілеєм!

Сьогодні, як і багато років тому, газета є шанованим і авторитетним виданням університету, одним з головних джерел інформації для студентів та викладачів не тільки ХПІ, а й всього Харкова. З нашою газетою пов’язане життя багатьох поколінь політехніків, які цінували та цінують її за професійність і об’єктивність, різнобічне та своєчасне освітлення подій навчальної, наукової, спортивної, творчої та громадської діяльності харківського Політеху. Всі роки свого існування газета є літописом інституту, відмінною школою майстерності для кількох поколінь співробітників та позаштатних авторів. Їй вдається залишатися сучасною і своєчасною: в оперативному режимі її журналісти інформують про основні події в житті ХПІ, про студентів та викладачів, чиї досягнення, праця та талант заслуговують на те, щоб ними пишалися харків’яни.

Саме в цьому і полягає секрет довголіття газети – розповідаючи про події в НТУ «ХПІ», не забувається людина – головний творець історії університету.

Бажаю вам, шановні друзі, і надалі щирої довіри та незмінної уваги ваших читачів! Здоров’я і щастя!

Василь Россіхін, професор кафедри біотехнології, біофізики та аналітичної хімії, доктор медичних наук.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет