Подяка часопису сучасності

[Павло Ситников]
#1-2 от 08.02.2021

Газета «Політехнік» – це своєрідний часопис славетної історії та багаторічних традицій нашого університету. У своїх випусках їй досить гармонійно вдається поєднувати інформацію про сучасну науку, освіту і технології з творчою працею цілої плеяди політехніків.

Цьому сприяє плідна робота колективу редакції, професіоналів своєї справи – Світлани Землянської, Ігоря Гаєвого, Марини Амбрамчук і Владислава Назаренка, які творчо та ретельно працюють над кожним випуском «Політехніка», що досяг високого професійного рівня та визнання. При цьому варто відзначити роботу фотокореспондента Валерія Таємницького, здатного зловити найголовніший момент, вихопити найтонші емоції.

Важливим фактором успішної діяльності газети є підтримка ректора та залучення до публікації матеріалів широкої громадськості, професорсько-викладацького складу, молодих вчених, студентів, випускників та друзів університету.

Завдяки реалізації у своїй діяльності основних принципів збереження історії і традицій з поєднанням численних здобутків НТУ «ХПІ» «Політехнік» – це гідна відповідь на виклик сучасності та майбутнього.

Бажаю колективу газети «Політехнік» подальшої плідної та творчої праці!

Павло Ситников, аспірант кафедри «Зварювання».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет