О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Міжгалузевий інститут післядипломної освіти чекає на вас!


[Тетяна Каменєва, в. о. директора МІПО НТУ «ХПІ»]
#10 от 13.10.2020

Життя в ХХІ ст. динамічне, тому знань, якими ми володіємо сьогодні, завтра вже буде недостатньо. Сучасна успішна людина має крокувати «в ногу з часом», постійно працювати над собою, розвиватися. Престижні у попередні часи професії стають незатребуваними, існуючі професійні знання стрімко застарівають, і людина втрачає інтерес до своєї роботи і прагне підвищити якість професійних знань. Така тенденція зумовила стрімкий розвиток концепції «Навчання протягом життя».

Реалізація концепції навчання впродовж життя сприяє адаптації особистості до соціально-економічних умов, дає змогу зняти соціальну напруженість у суспільстві, допомагає людині досягти життєвого успіху.

Міжгалузевий інститут післядипломної освіти чекає на тих, хто в умовах катастрофічної нестачі часу хоче знаходити правильні професійні рішення і будувати успішну кар’єру. Ми цінуємо ваше прагнення до навчання і розуміємо, наскільки сьогодні важлива професійна підтримка.

Міжгалузевий інститут післядипломної освіти плідно співпрацює із державною службою зайнятості і відстежує затребуваність професій на ринку праці, а підвищення кваліфікації може організуватись за будь-якими курсами, які викладаються кафедрами НТУ «ХПІ». Навчальний процес забезпечують висококваліфіковані викладачі та фахівці різних галузей промисловості, їх високий професійний рівень підтверджується сертифікатами, одержаними за участь у проектах міжнародних організацій. Навчально-тематичні плани (теми і кількість годин), форма навчання (денна, дистанційна, з частковим відривом від роботи), кошториси витрат на навчання узгоджуються за конкретними замовленнями. Навчання здійснюється як за груповою, так і індивідуальною формами навчання. За вашої участі буде складено комфортний розклад, і ви будете вчитися у зручному для вас темпі.

З нами ви будете на крок попереду!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет