О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Другий Всеукраїнський молодіжний форум, присвячений Дню міста Харкова та Дню незалежності України,


[Л. Жанни]
#19 от 31.08.2005

23–25 серпня відбувся в НТУ „ХПІ”. У форумі взяли участь близько 120 активних учасників майже з усієї України.

Відкрив засідання активної молоді ректор НТУ „ХПІ”, професор Леонід Леонідович Товажнянський. У своїй промові він сказав:

– Сьогодні ми зібралися тут з дуже важливого приводу – обговорити питання участі молоді в політиці та самоврядуванні. Молодь – надія кожної родини, вузу, країни. Ми, керівники вузів, що рухаються у напрямку Болонського процесу, визнаємо: університети – серце суспільства. Ми раді вітати молодь з усієї країни і бажаємо успіхів у роботі форуму!

До аудиторії звернулися також лідери молодіжних організацій: Олег Кулинич – голова Комітету у справах сім’ї та молоді Харківської міської ради, Вікторія Черевко – голова органу студентського самоврядування НТУ „ХПІ”, Андрій Васильєв – начальник управління у справах сім’ї та молоді ХОДА, Світлана Семко – голова Харківської обласної організації ”Демократичний вимір”, Олександр Безуглий – голова Харківської обласної організації „Народно-демократична ліга молоді”, Костянтин Ісаєв – голова Харківської обласної спілки соціалістів. Було проведено прес-конференцію, ярмарок організацій, круглий стіл для лідерів молодіжних організацій. Діяло 5 комітетів за напрямками залежно від обговорюваних проблем:

  1. „Інтереси молодих політиків під час виборчої кампанії 2006 року”;
  2. „Просвіта й активізація молоді щодо виборчих процесів”;
  3. „Моніторинг і спостереження за виборами”;
  4. „Студентські ініціативи під час виборчої кампанії”;
  5. „Молодь у виборному інформаційному просторі”.

 Для гостей міста влаштовано екскурсію по університету.

 

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет