О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Здібний організатор і турботливий керівник


#8 от 27.08.2020

Здібний організатор і турботливий керівник

У липні відсвяткувала свій ювілей начальник планово-фінансового відділу НТУ «ХПІ» Н. М. Горбатенко.

Вже понад 30 років Ніна Михайлівна плідно працює в нашому рідному університеті. Починала економістом, а в 1994 році очолила планово-фінансовий відділ.

Вона висококваліфікований спеціаліст – плановик, економіст і юрист в одній особі, завжди готовий прийти на допомогу. Саме тому її поради цінують не тільки колеги нашого університету, а й в інших ЗВО та державних установах. Ніна Михайлівна нагороджена Грамотою Верховної Ради України за вагомий внесок у реалізацію державної політики в галузі національної освіти і науки, плідну науково-педагогічну діяльність, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Ніна Михайлівна здібний організатор, вона максимально ефективно та результативно вирішує великий обсяг робочих задач. Працьовитий, наполегливий, вольовий та невтомний керівник, що піклується та підтримує свій колектив. Її поважають керівництво, колеги та співробітники університету.

Незважаючи на велику зайнятість та брак часу її родина відчуває любов, підтримку та турботу. Вона чарівна жінка, добра господиня, турботлива матуся та чуйна бабуся.

Ректорат та співробітники вузу щиро вітають Ніну Михайлівну з ювілеєм та бажають їй здоров’я, натхнення та успіхів у роботі!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет