О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Успіхів, добробуту, міцного здоров’я!


#5 от 02.04.2020

У березні відзначив своє 70-річчя доцент кафедри «Видобування нафти, газу та конденсату» Д.В. Римчук — к. т. н., академік Української нафтогазової академії, фахівець із ліквідації нафто-газових фонтанів. У біографії Данила Васильовича робота з попередження та участь у ліквідації близько 50 відкритих газових і нафтових фонтанів на свердловинах України та за її межами, захист кандидатської дисертації «Підвищення зносостійкості деталей фонтанної арматури шляхом нанесення зміцнювальних покриттів детонаційно-газовим методом», впровадження у виробництво ресурсоощадних технологій проведення ремонтно-відновлювальних робіт у свердловинах і на газопроводах; профілактика виникнення газонафтоводопроявів та відкритих фонтанів під час буріння й експлуатації свердловин.

Д.В. Римчук — автор понад 250 наукових праць, монографій та винаходів, співавтор монографій «Попередження виникнення і безпечна ліквідація відкритих газових фонтанів», «Обладнання та інструмент для попередження і ліквідації фонтанів», праці «Фонтанна безпека. Запитання, відповіді». Данило Васильович нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ст., медаллю «За відвагу на пожежі», почесними відзнаками НАК«Нафтогаз України» І–ІІІ ст., почесною відзнакою МНС України. Відмінник Міністерства газової промисловості. Шановний Даниле Васильовичу! Вітаємо з ювілеєм, бажаємо міцного здоров’я, радості й добробуту Вам і Вашим близьким!

Колектив кафедри «Видобування нафти, газу та конденсату» НТУ «ХПІ».

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет