О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Ліга сміху ХПІ запрошує


[Олексій Кришня і Дмитро Орєхов, студенти МІТ інституту]
#5 от 02.04.2020

Ідея створити власну Лігу сміху, яка б об’єднала гумористів університетів Харкова, виникла у нас на Одеському фестивалі. Ми — учасники команди «Испанский стыд» — побачили велику кількість команд з Харкова, які прагнули виступати на сцені, розважати публіку своїм гумором. Заручилися підтримкою адміністрації та приймальної комісії університету, профкому студентів НТУ «ХПІ», органів самоврядування, закликали на допомогу вже відому команду з Політеху — «Дикий молодняк» и вирішили: Лізі сміху ХПІ — бути!

І на перший фестиваль подали заявки 13 команд, 5 із яких представляють наш університет. Зараз це пілотний проект, але ми віримо, що нам все вдасться, адже нас підтримують і відомі команди, і редактор Андрій Подорожний (команда «Дикий молодняк»). Тож, ми впевнинні, незабаром Палац студентів ХПІ знову вибухне реготом і оплесками, вітаючи нове покоління гумористів!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет