О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Магістрант Ксенія Островерхова


[Ігор Гаєвий]
#5 от 02.04.2020

Магістрант кафедри ливарного виробництва Ксенія Островерхова у травні буде захищати свою дипломну роботу, у якій під керівництвом доцента К.О. Костик досліджувала електромагнітні параметри індукційно-плавильної установки місткістю 4,5 тонн для виплавки залізо-вуглецевого сплаву.

«Залишилося небагато часу перед останнім, найважливішим, іспитом у моєму студентському житті, — розповідає Ксенія. — Але я нітрохи не хвилююсь, адже підходжу до нього «озброєною» якісними знаннями та успішним досвідом участі в олімпіадах. Я дуже вдячна старшим викладачам Ользі Анатоліївні Чибічик та Тетяні Вікторівні Берлізовій за допомогу у підготовці до Всеукраїнської студентської олімпіади з дисциплін «Обладнання ливарного виробництва» та «Технологія ливарного виробництва», де я посіла 2 та 1 місця відповідно. Це був складний, але дуже цікавий етап у навчанні, адже доводилося шукати потрібну інформацію і самостійно».

На підтвердження слів Ксенії додамо, що вона староста групи, отримує підвищену стипендію. Дівчина планує працювати за отриманою спеціальністю. Їй дуже сподобалася переддипломна практика, яку вона проходила на Харківському машинобудівному заводі «ФЕД». Там Ксенія познайомилася з усіма тонкощами роботи технологом і з прекрасним колективом цього підприємства.

«Ще довго я буду пам’ятати участь у складі команди в конкурсі ХПІ «Ігри розуму», своє суддівство на змаганнях з плавання у нашому спорткомплексі, а, головне, своїх викладачів, завжди відкритих до діалогу. Впевнена, що і надалі в житті нашої родини ХПІ буде займати одне з головних місць. Адже Харківський політех закінчували моя мати Юлія Володимирівна, її рідна сестра Ольга Володимирівна та їхні двоюрідні брати. У ювілейний для рідного університету рік я бажаю йому подальшого розвитку, тримати високу планку в українських та світових рейтингах і, звичай- но ж, гарних студентів!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет