«StudHeads» оновлюється

[Марина Абрамчук]
#5 от 02.04.2020

10 березня відбулася звітно-виборча конференція органу студентського самоврядування «StudHeads». До програми конференції входили звіт нинішнього голови Володимира Хлудєєва про роботу організації за минулий рік, представлення кандидатів на посаду голови «StudHeads» та їхніх програм.

Володимир звітував перед учасниками конференції про роботу організації та розповів, які саме заходи були проведені в університеті з ініціативи студентського самоврядування. Це і розважальні заходи, такі як кіновечори, день козацької слави, привітання дівчат зі святом весни, масштабний фотоконкурс та багато інших, і допомога з ремонтами в гуртожитках, та заходи, направлені на покращення якості освіти. Вони проводилися у тісній співпраці з адміністрацією вузу, це й анонімне анкетування студентів, і онлайн лекції разом із Cursor Education (Львів) та ін.Володимир Хлудєєв відповів на запитання та передав слово кандидатам на пост голови. Це молоді та амбіційні студенти університету Олег Васильєв, Олексій Ушаков, Вікторія Волуєва та інші. Студенти жваво обговорювали кожну програму. Звучали і виважені, дорослі думки щодо покращення роботи «StudHeads», і про організацію радіо Політеху, і пропозиції об’єднання з ОСС «СтудАльянс». І поки студентське самоврядування знаходиться у стадії становлення, маємо надію, що здорова конкуренція між організаціями зробить життя студенів кращим.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет