Щиро радію, що обрала наш університет!

[Світлана Землянська]
#4 от 03.03.2020

Коротко про героїню нашого бліц-інтервю: магістрант Оксана Рак – стипендіат Верховної Ради України; кращий учасник науково-дослідної роботи студентів НТУ «ХПІ» 2018 року; учасниця навчального візиту до Польщі Study tours to Poland. Як переможець конкурсу «Харчові технології 2018» побувала на Міжнародній кондитерській виставці ISM у м. Кельн, Німеччина, а минулого року працювала за програмою стажування молоді в апараті Верховної Ради України.

«Політехнік»: З якими враженнями Ви закінчуєте навчання в НТУ «ХПІ», на своїй кафедрі?

Оксана: Я навчаюсь на кафедрі органічного синтезу і нанотехнологій за спеціальністю «Харчові добавки та косметичні засоби». Починаючи з першого курсу викладачі кафедри своєю віддачею і обізнаністю зуміли зацікавити і прищепити любов до предметів за фахом. Я із задоволенням відвідувала пари і старанно виконувала усі завдання та додаткові роботи.

Можу із упевненістю сказати, що у мене залишилися лише хороші, позитивні враження за період навчання. Зважаючи на міжнародне визнання НТУ «ХПІ», я щиро радію, що обрала саме цей університет для здобуття вищої освіти.

Хочу подякувати кожному викладачеві своєї кафедри та університету за той неоціненний досвід, як життєвий, так і науковий, який ви передаєте студентам за період їх навчання.

«Політехнік»: Чим збираєтеся займатися після отримання диплому?

Оксана: Я свідомо і відповідально поставилася до вибору спеціальності та майбутньої професії. Тому, звичайно, після закінчення університету прагну реалізувати свої знання на підприємстві харчової чи косметичної промисловості. Хочу віддано працювати і стати висококваліфікованим працівником у даній галузі!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет