День відкритих дверей в НТУ «ХПІ»

#4 от 03.03.2020

День відкритих дверей в НТУ «ХПІ»

23 лютого в спортивному комплексі НТУ «ХПІ» відбувся День відкритих дверей та фестиваль науки «Science is fun», на який завітала рекордна кількість відвідувачів – понад 1500.

Усіх учасників заходу привітав ректор університету професор Євген Сокол (на знімку). Він наголосив на важливих нововведеннях в навчальний процес та запросив майбутніх абітурієнтів та їх батьків відвідати стенди інститутів і кафедр.

Із особливою увагою відвідувачі слухали інформацію про особливості вступу до ХПІ та навчання в університеті. До уваги абітурієнтів були студентська фан-зона, лабораторно-експериментальна зона й майстер-класи, де можна було спробувати себе у ролі дослідника, демонстрація робототехніки та виступи творчих колективів Палацу студентів.

Майбутні вступники мали змогу також пройти експрес-тестування та перевірити свою готовність до ЗНО.

Фото Валерія Таємницького.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет