Чудового настрою в студентському домі!

#4 от 03.03.2020

Зробити кімнату своїм справжнім домом – таким було прагнення дівчат, коли вони, три подруги з групи СГТ416а, поселилися в гуртожитку №15.

«Ми здружилися одразу, ще на першому курсі, – говорять Наталія Головченко, Олександра Сушко та Маргарита Галушка (на знімку). – Приїхали ми до Харкова з різних міст: Павлограда, Сєверодонецька, Новомосковська. Навчаємося на кафедрі «Педагогіка та психологія управління соціальними системами». Вчитися тут дуже цікаво, навіть захоплююче, працювати в майбутньому ми хотіли б на підприємствах – допомагати людям, створювати сприятливий моральний клімат у виробничих колективах. А поки що нам це вдається з успіхом у нашому гуртожитку, де живемо цікаво й дружно. Ми раді, що наша кімната №308б опинилася серед 10 кімнат, які зайняли 1 місце в конкурсі гуртожитків НТУ «ХПІ» 2019 року.

Напередодні свята 8 березня бажаємо всім мешканкам і співробітницям гуртожитку №15, а також студенткам нашої кафедри й факультету чудового настрою, посмішок і квітів. Вітаємо також викладачів-жінок, які так багато для нас роблять, успішно працюють і при цьому залишаються дружинами, мамами і просто чарівними жінками!».

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет