О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Весняного настрою і затишку в студентському домі!


[Світлана Землянська]
#4 от 03.03.2020

Теплий промінь березневий

Розбудив дзвінку весну.

Ароматом квітів перших

День святковий огорнув.

Він вітання наші щирі

Передасть дівчатам милим,

Щоб жили в добрі і мирі,

Щоб здійснились їхні мрії,

Щоб коханими були,

Щоб у радості цвіли.

 

У невеличкому (відносно) гуртожитку №14 НТУ «ХПІ», що на вулиці Балканській, 19, живуть 220 студентів навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу та факультету соціально-гуманітарних технологій (СГТ). Голова студентської ради Ганна Гайдук (на знімку) називає всіх мешканців дружною командою. «Ми не розділяємося за належністю до різних кафедр, за майбутніми спеціальностями – всі ми студенти Політеху, який нас обєднує», – говорить дівчина. Самоврядування в гуртожитку здійснює студентська рада, її члени на чолі з Ганною перебувають у постійній комунікації з адміністрацією гуртожитку і своїх інституту та факультету. «Постійно на зв’язку з нами директор інституту БЕМ Олександр Володимирович Манойленко і його заступник з виховної роботи Андрій Володимирович Івахненко, – продовжує Ганна. – Вони проводять збори студентів, допомагають вирішити більш складні питання. Ми прагнемо зробити життя в нашому гуртожитку більш зручним, цікавим. Суботники з благоустрою території проводимо разом, дружно. До порушників порядку в нашому домі ставимося вимогливо і справедливо. Спіткнувся одного разу – даємо час на виправлення. Якщо ж порушує знову: що ж, вибач, друже, але ми не хочемо жити з тобою під одним дахом. Такі рішення, на щастя, доводиться приймати нечасто. У складі студради переважно дівчата, та ми завжди можемо покластися на групу громадського порядку – Володимира Морозова, Артема Федотова та Євгена Тарасенка, вони завжди стараються попередити будь-які конфлікти».

Що ж, ми раді за дівчат, які проживають у цьому студентському домі. Адже на варті їх спокою справжні лицарі. Вітаємо мешканок гуртожитку №14 зі святом весни і бажаємо їм затишку в їхньому домі і чудового настрою!

Світлана Землянська.

Фото Ігоря Гаєвого.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет