О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Для керамічної промисловості


[Інженер Олена Гущина]
#4 от 03.03.2020

Для керамічної промисловості

На адресу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» надійшов лист від Генерального директора ТОВ «Пісківський завод скловиробів» М. Карахтанова. Керівництво підприємства дає високу оцінку підготовці кадрів НТУ «ХПІ». «Кафедра технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей здійснює якісну підготовку фахівців для нашої галузі. Це підтверджує проходження переддипломної практики на нашому підприємстві студентами Є. Суком (керівник професор Л. Л. Брагіна) та Б. Карпутіним (керівник професор Я. М. Пітак), які будуть і далі працювати на ТОВ «Пісківський завод скловиробів».

Ми зацікавлені у подальшій співпраці з НТУ «ХПІ». В даний час підприємство потребує інженера-технолога, скловара – ваших випускників, фахівців у галузі виробництва скла», – говориться в листі.

Нагадаємо, що в листопаді відбулися традиційні зустрічі (на знімку) з роботодавцями в рамках «Презентації випускників 2019–2020». Кафедру технології кераміки, вогнетривів, скла та емалей відвідали представники 13 провідних підприємств галузі. Це і «Харківський плитковий завод», і ТМ AGNI «Харківський ювелірний завод», ТОВ «ПЛЮС ОБ’ЄКТ», АТ «УкрНДІ вогнетривів ім. А. С. Бережного» та ін. Усі підприємства співпрацюють з закордонними партнерами, розвиваються і готові забезпечити студентів місцями проходження виробничої чи переддипломної практик. Так у квітні цього року бакалаври кафедри будуть прийняті названими підприємствами для проходження виробничої практики.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет