О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Міцного здоров’я та невичерпного оптимізму!


#4 от 03.03.2020

10 березня виповнюється 65 років із дня народження гарного фахівця та чудової людини – учбового майстра кафедри «Теоретичні основи електротехніки» І. Г. Труфена.

Вся професійна діяльність Івана Георгійовича з 1995 року пов’язана з кафедрою ТОЕ. Він досвідчений спеціаліст у галузі контрольно-вимірювальних приладів і електронних пристроїв. Завдяки своєму професіоналізму і відповідальності всі роботи з профілактики, наладки, удосконалення і ремонту обладнання навчальних лабораторій кафедри виконуються вчасно та якісно. Кандидатські та докторські роботи, тема яких пов’язана з необхідністю отримання експериментальних даних та побудовою обладнання, електронних схем, виконані завдяки досвіду Івана Георгійовича.

На кафедрі він незамінна людина, тому що лабораторні стенди, прилади та експериментальне устаткування кафедри «підкорилися» тільки йому. А коли Іван Георгійович допомагає викладачам при проведенні лабораторних робіт та працює зі студентами, вони у захваті від того, що отримують не тільки теоретичні знання, а й корисні практичні навички.

Крім своїх професійних якостей, Іван Георгійович – дуже щедра, сердечна та неймовірно добра людина, яка допомагає кожному. Він – люблячий чоловік, батько, дідусь. Нам дуже пощастило, що доля звела нас з ним!

Шановний Іване Георгійовичу, вітаємо Вас зі святом і бажаємо міцного здоров’я, щастя, невичерпного оптимізму! Ви дуже позитивна та сонячна людина, тому нехай Вас оточують такі ж люди!

Колектив кафедри теоретичних основ електротехніки.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет