О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Звітно-виборча профспілкова конференція


#1-2 от 10.02.2020

Звітно-виборча профспілкова конференція

відбулася в нашому університеті 17 грудня. На ній з доповіддю виступив голова комітету первинної профспілкової організації НТУ «ХПІ» А. Й. Фомін. Перед делегатами конференції він звітував про роботу профкому за п’ять років.

Основними напрямками роботи профспілкового комітету були захист трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки, розвиток конструктивного діалогу й партнерства між профспілковим комітетом та адміністрацією університету. Наприклад, велику увагу профспілковий комітет приділяв оздоровленню співробітників та їх дітей. 85 співробітників отримали санаторні путівки з компенсацією частини їх вартості за рахунок коштів профспілкового бюджету. На це профспілковий комітет виділив 284324 грн. Було оздоровлено 374 дитини співробітників університету, на що з профспілкового бюджету було надано 777560 грн. 4792 політехніки отримали профспілкову виплату на загальну суму 3903260 грн. На культурно-масову роботу серед співробітників нашого вузу та їх дітей було витрачено 2605038 грн. Значну роботу в інститутах та на факультетах і в підрозділах університету було проведено із залучення співробітників ХПІ до лав профспілки. За 5 років 820 співробітників було поставлено на профспілковий облік.

Головою ППО НТУ «ХПІ» строком на 5 років на конференції було обрано А. Й. Фоміна

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет