Конференція трудового колективу НТУ «ХПІ»

#1-2 от 10.02.2020

Конференція трудового колективу НТУ «ХПІ»,

у якій взяли участь проректори, директори інститутів, декани, викладачі та співробітники університету, відбулася 14 грудня. На ній звітував ректор університету професор Є. І. Сокол про діяльність Харківського політехнічного інституту за 2019 рік. Євген Іванович детально розповів про підсумки вступної кампанії, результати проходження першої акредитації освітньо-професійної програми «Програмне забезпечення інформаційних систем» у Національному агентстві із забезпечення якості вищої освіти, розвиток дуальної освіти, діяльність інноваційного кампусу, наукові здобутки. У минулому році наш університет значно покращив свої позиції у світових та вітчизняних рейтингах, ХПІ успішно проводить міжнародну діяльність, це і визнання наших дипломів у світовому освітньому просторі, і започаткування англомовного навчання на 22 спеціальностях НТУ «ХПІ». Багато також було зроблено для покращення навчального процесу, проведений ремонт багатьох споруд, кафедр, гуртожитків, став більш комфортним відпочинок у спортивно-оздоровчому таборі «Політехнік». У своїй доповіді велику увагу ректор приділив завданням, які треба вирішити нам у 2020 році.

На конференції були також затверджені зміни до складу Вченої ради, з цією пропозицією виступив Голова Вченої ради, професор Л. Л. Товажнянський.

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет