О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Вадим Олександрович Натаров


#1-2 от 10.02.2020

Вадим Олександрович Натаров

Кафедра фізичного виховання НТУ «ХПІ» з великим сумом повідомляє, що на 56 році пішов з життя старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту СРСР, суддя національної категорії, тренер з водного поло Вадим Олександрович Натаров.

Спортом він почав займатися в 1969 році під керівництвом тренера В. О. Очіткова. Протягом 1979–1985 рр. грав у команді «Локомотив», яка виступала у вищій лізі СРСР. У її складі ставав чемпіоном молодіжних ігор та призером чемпіонатів УРСР та СРСР з водного поло.

В. О. Натаров отримав вищу освіту в Харківському інженерно-будівельному інституті за спеціальністю «інженер – технолог» та Харківському державному педагогічному університеті імені Г. С. Сковороди, де здобув кваліфікацію «викладач фізичного виховання».

На кафедрі фізичного виховання ХПІ В. О. Натаров працював з 1986 року. Викладав навчальну дисципліну «Фізичне виховання», тренував та готував до студентських змагань з водного поло студентів-спортсменів. Брав активну участь в організації та підготовці всеукраїнських та міжнародних змагань з плавання, водного поло, підводного спорту.

Колективи кафедри, навчально-спортивного комплексу, спортклубу «Політехнік», федерація Харківської області з водного поло висловлюють співчуття рідним та близьким, друзям Вадима Олександровича Натарова. Світла пам’ять…

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет