О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Збільшено державне фінансування


#1-2 от 10.02.2020

Збільшено державне фінансування

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» увійшов до першої п’ятірки українських вишів, яким збільшено державне фінансування у 2020 році, випередивши за цим показником всі харківські університети. У 2020 році наш університет отримає на 40,3 млн. грн. більше ніж в 2019 році. З 2020 року виші фінансуються за формулою, де університети з кращими результатами діяльності отримують більше фінансування порівнюючи з минулим роком. Відповідне рішення прийняв Уряд України 24 грудня 2019 року.

Для розрахунку обсягу фінансування МОН використовувало конкретні показники, серед яких: масштаб університету, контингент, регіональний коефіцієнт, позиції в міжнародних рейтингах (QS World University Rankings, The Times Higher Education World University Rankings і Academic Ranking of World Universities), обсяг коштів на дослідження, які університет залучає від бізнесу чи з міжнародних грантів. З 2021 до цих показників додасться працевлаштування випускників.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет