Щаслива доля – любити свою професію

[Світлана Костроміна]
#1-2 от 10.02.2020

Щаслива доля любити свою професію

У січні ми вітали з ювілеєм прекрасного фахівця, чудову людину і просто чарівну жінку – Маргариту Олександрівну Круглову. Ось уже 30 років вона очолює відділ обслуговування науковою літературою НТБ НТУ «ХПІ». «Мудра наставниця і просто хороша людина», – говорять про неї колеги і читачі.

Багато років поспіль Маргарита Олександрівна з ентузіазмом виконувала обов’язки профорга бібліотеки. Доброзичливість, душевність, відкритість до спілкування стали їй у нагоді в цій нелегкій роботі. Чуйна, добра людина, завжди готова прийти на допомогу в будь-якому питанні – такою знають профорга Маргариту Круглову співробітники бібліотеки. ХПІ став для неї не лише місцем роботи, а й рідною домівкою. Тут навчався та працював її чоловік, згодом саме сюди прийшли навчатися її донька та син, тож тут пройшли найкращі, золоті роки її життя.

Багаторічна сумлінна праця Маргарити Олександрівни неодноразово відзначалася почесними грамотами та подяками ректора НТУ «ХПІ». У 1999 році вона була нагороджена грамотою МОН України, а у 2002 році отримала відзнаку МОНУ «Відмінник освіти України».

Колеги щиро вітають Вас, Маргарито Олександрівно, чарівну жінку, світлу людину, успішного керівника з ювілейним роком. Зичимо, аби поруч з Вами завжди йшли віра, надія, оптимізм і впевненість, а привітна доля оберігала Вас від негараздів, додавала енергії, сил та натхнення! Нехай Ваше життя буде осяяне любов’ю, увагою, щирістю рідних, підтримкою друзів та колег!

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет