О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Бажаємо здоров’я й добробуту!


#1-2 от 10.02.2020

Бажаємо здоров’я й добробуту!

У лютому відзначає день народження доцент кафедри міжнародного бізнесу та фінансів Т. І. Кочетова.

Тетяна Іванівна – заступник завідувача кафедри з навчальної роботи, член Вченої ради ННІ ЕММБ. Вона є одним з провідних викладачів кафедри, відповідально, вдумливо та енергійно ставиться до навчального процесу. Щороку оновлює лекційні курси, надаючи студентам вичерпну інформацію зі спеціальних знань, користується авторитетом та повагою у колі співробітників. Важливо відзначити її вагомий внесок у видання навчально-методичних видань та навчальних посібників.

Доцент Т. І. Кочетова якісно та виважено виконує величезний фронт кафедральних доручень. Колеги віддають належне її освіченості, інтелекту та людяності, прагненню до постійного вдосконалення своїх професійних якостей.

Колектив кафедри міжнародного бізнесу та фінансів вітає Тетяну Іванівну з днем народження та бажає здоров’я, добробуту, творчого натхнення, наснаги та успіхів у нелегкій викладацькій праці!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет