О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Пам’яті Отто Володимировича Григорова


#20 от 27.11.2019

Колектив кафедри «Підйомно-транспортні машини і обладнання» з глибокою скорботою повідомляє, що 13 листопада 2019 року на 83-му році пішов з життя видатний вчений, професор, доктор технічних наук, академік, співзасновник і віце-президент підйомно-транспортної академії наук України, завідувач кафедри «Підйомно-транспортні машини і обладнання» (1976–2017 рр.) О. В. Григоров.

Професор О. В. Григоров створив наукову школу оптимального керування підйомно-транспортними машинами, під його керівництвом захищено 7 кандидатських і 1 докторська дисертації, входив до складу спеціалізованих вчених рад і редакційних колегій наукових журналів. Мав звання Почесного доктора Петрошанського університету (Румунія).

Колектив кафедри ПТМ і О сумує з приводу непоправної втрати і висловлює співчуття і підтримку родині професора Отто Володимировича Григорова.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет