День відкритих дверей та Фестиваль науки «Science is FUN!»

#20 от 27.11.2019

із нагоди святкування Всесвітнього дня науки (UNESCO) відбувся 17 листопада в Спорткомплексі нашого університету. Гостями ХПІ у цей день були понад 1000 чоловік. Біля 550 старшокласників та студентів коледжів проявили зацікавленість до зони робототехніки та інжинірингу, лабораторно-експериментальної зони, взяли участь у майстер-класах, дискусії «Професії майбутнього». Корисною для них була інформація про особливості вступної кампанії – 2020, про правила прийому до НТУ «ХПІ». Для абітурієнтів було проведено експрес-тестування з шістьох предметів ЗНО. Відзначимо, що таких бажаючих виявилося на 40% більше, ніж минулого разу.

Учні шкіл та їх батьки з задоволенням поспілкувалися з ректором, проректорами, директорами інститутів, деканами факультетів та представниками кафедр Харківського політехнічного, отримали відповіді на всі запитання щодо обрання спеціальності, вступу до нашого університету. Представники приймальної комісії розповіли про роботу над помилками вступників попередніх років.

Гостями ХПІ у цей день були директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко, представники UNIT.Сity – першого інноваційного парку в Україні.

Заключними акордами того насиченого подіями та новими знаннями дня були виступи рок-гуртів Rebel Yell (Cover-band) та ВЛ8 (Rock-band).

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет