О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Людина творча й відповідальна


#20 от 27.11.2019

16 листопада виповнилося 50 років Ганні Анатоліївні Федоренко – інженерові І категорії кафедри «Матеріалознавство». Вона працює на кафедрі вже 29 років і пройшла тут змістовний трудовий шлях від студентки до незамінного співробітника кафедри. За ці роки вона зарекомендувала себе як відповідальна і дуже творча людина.

За її безпосередньої участі налагоджено діловодство та електронний документообіг, тому на кафедрі завжди вчасно і в повному обсязі оформлюється вся навчальна та наукова документація. Ганна Анатоліївна бере активну участь в оновленні методичної бази кафедри. Завдяки її наполегливій праці створена електронна бібліотека, де зібрано понад 20 тис. джерел навчальної, методичної, наукової та довідкової інформації. Цим обсягом користуються не тільки співробітники, а й студенти та аспіранти кафедри.

Колективи ННІ МІТ та кафедри «Матеріалознавство» від щирого серця вітають Ганну Анатоліївну та бажають їй міцного здоров’я, творчої наснаги і висловлюють сподівання на подальшу багаторічну співпрацю!

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет