О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Найоптимальніший диференціал Микити Пацеріна


[Микита Пацерін]
#19 от 12.11.2019

Микита Пацерін (2МІТ402.8) – магістрант кафедри інформаційних технологій і систем колісних та гусеничних машин імені О. О. Морозова здобуває спеціальність «Галузеве машинобудування». Він став переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямком «Автомобільний транспорт». На 3 курсі Микита брав участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з теорії машин і механізмів (ТММ), де посів 3 місце.

«Тема моєї наукової роботи, яку я представляв на конкурс, «Аналіз впливу конструкції міжколісних диференціалів на опір криволінійному руху повноприводного автомобіля на дорогах з твердим покриттям». Під керівництвом доцента Є. О. Веретеннікова я провів аналіз різних міжколісних диференціалів та вибрав найоптимальніший варіант для експлуатації при повороті і при русі у цілому. Зрозуміло, що повністю розблокований диференціал – найкращий для повороту, але ми повинні розуміти, що машинам різного призначення, особливо військовим, необхідно не тільки різко повертати, а й долати перешкоди. Таким чином разом з Євгеном Олександровичем ми обрали найоптимальніший диференціал.

Зараз я працюю у фірмі, де виконую креслення, використовуючи пакет «solidworks». Я задоволений рівнем знань, які отримав в нашому університеті, та дуже вдячний всім викладачам моєї кафедри!»

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет