Вітаємо з Міжнародним Днем студента!

[Ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол]
#19 от 12.11.2019

Вітаємо, студенти, з нашим святом!
Бажаєм всім життєвого тепла,
Щоб кожна нашесть згадувалась жартом,
Щоб вічна юність у душі цвіла!
Побільше вам завзяття й оптимізму,
Усміхненості й іскорки в очах.
Своє життя наповнюйте ви змістом,
Літайте десь на вічних двигунах.
Бажаємо нескореної шари,
Нехай вона приходить повсякчас!
Твій день, студенте! А скінчаться пари –
І буде свято радісне для нас!

 

Дорогі студенти!

Ректор професор Є. І. Сокол на святі Перемоги разом зі студентами кафедри «Комп’ютерна математика і аналіз даних» Омаром Керімовим, Всеволодом Рябих та Мариною Шкодою.
Фото Юрія Зайцева.

Щиро вітаю вас зі святом! Роки навчання в університеті – одна з найяскравіших сторінок вашого життя. Це час становлення особистості, розквіту ваших молодих сил, розвитку інтелекту й усіх здібностей, набуття знань і отримання професії.

Від того, як ви проведете ці роки, наскільки зможете оволодіти знаннями – багатством, що його дає вам університет, залежать і ваше майбутнє життя, кар’єра, успіх і внесок у розбудову України, в перетворення її на могутню й квітучу державу. Ставши студентами Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», ви маєте унікальну можливість отримати найновіші, найсучасніші знання. Якість освіти, що її надає наш університет, підтверджують наші переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт – близько 70 щороку, Всеукраїнських олімпіад – понад 40 відповідно.

Наш університет, який є повноправним учасником європейського освітнього простору, дає і вам можливість долучитися до найновіших наукових і технологічних досягнень світового рівня. Договори про співпрацю має наш університет із більш як 40 зарубіжними університетами. Разом із ними ми втілюємо в життя 13 програм подвійного диплому. Успішно виконуються 25 програм академічної мобільності, за якими понад 300 студентів щороку проходять включене навчання, стажування, практику в найпередовіших європейських університетах – пізнають цілий світ.

У нашому університеті є всі умови не лише для отримання сучасних знань, наукових досліджень, а й для спортивних досягнень, творчого розвитку кожної особистості. У цьому вам, дорогі студенти, допоможуть заняття в спортивному комплексі, участь у 20 самодіяльних колективах Палацу студентів НТУ «ХПІ». Тож бажаю кожному студентові провести роки навчання в ХПІ так, щоб стати не лише справжнім фахівцем, а й гармонійною, креативною, фізично загартованою людиною!

Залишайтеся на все життя студентами Харківського політехнічного – допитливими, жадібними до нових знань, готовими прислужитися благородним гуманістичним ідеалам!

Ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол, член-кореспондент Національної академії наук України, д. т. н., професор

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет