О газете | Архив номеров | Архив статей | Поиск      

Ґрунтовна підготовка та вірність обраній професії


[Ю. Коваль, головний конструктор ДП МОУ «ХАРЗ»]
#15-16 от 31.05.2005

75 років – вік зрілості, коли вже можна підвести деякі підсумки, поділитися життєвим досвідом. Напевно, не знайдеться жодного підприємства чи організації вітчизняного автотракторобудування, де не було б випускників цієї кафедри, яка народжувалася ще в минулому столітті разом зі становленням проектних установ та заводів з виробництва автомобілів та тракторів.

При кожній зустрічі з випускниками кафедри різних років відзначаєш спільні риси, що їх об’єднують: ґрунтовна підготовка, ерудиція, вірність обраній професії попри всі незгоди останніх років.

На чолі з професором В.Б. Самородовим колектив не лише впевнено долає труднощі так званого перехідного періоду, забезпечуючи сталий процес підготовки нових кадрів, а й турбується про день прийдешній і тому має чудові перспективи.

Тож, зичу колективу кафедри саме такого майбутнього, на яке він заслуговує і в планах, і в повсякденній праці.

Разработка, поддержка и наполнение: лаборатория информационно-поисковых систем НТУ "ХПИ" © 2004 — 2021


Яндекс.Метрика

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет