Свято козацтва

[Марина Абрамчук]
#18 от 28.10.2019

15 жовтня над головною площею Політехнічного лунає козацький марш – це дружна команда органу студентського самоврядування «StudHeads» вітає політехніків з Днем українського козацтва! Тут уже збираються хлопці й дівчата, щоб долучитися до свята, взяти участь у спортивних змаганнях та підтримати юнаків. Формуються чоловічі команди, обираються назви – й присутні занурюються в атмосферу боротьби.

«Профорг Дімон», «Непероможні» і «Козацька рада» на старті. Естафета включає біг без перешкод, пробіжку з м’ячем, стрибки в мішках. Змагаються хлопці не лише на швидкість, а й на влучність, намагаючись потрапити воланчиком у ціль. Уболівальники оплесками і схвальними вигуками підтримують своїх фаворитів, та попереду найбільш видовищний етап змагань – перетягування канату. Хлопці демонструють прекрасну підготовку, міць і вправність, та злагодженість дій «Козацької ради» виводить команду в лідери.

Змагання завершено!

Усі учасники отримують приємні призи: «Непереможні» – сертифікати до квест-кімнати «Ізоляція», «Профорг Дімон» і «Козацька рада» – бейсболки та футболки з емблемою ХПІ.

Підготувала Марина Абрамчук

Фото Ігоря Гаєвого

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара Національний університет цивільного захисту України Народная украинская академия Харківський національний автомобільно-дорожній університет Національний фармацевтичний університет Національний гірничий університет